Cookie- og
privatlivspolitik

Cookie- og
privatlivs-
politik

 

 

Cookiepolitik

Introduktion

Når du besøger hjemmesiden indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre indholdet. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af hjemmesiden. Nedenfor er der uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies

Hjemmesiden anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger og udføre statistik.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: https://www.cookiesandyou.com/disable-cookies/

Nødvendige

Hjemmesiden bruger cookie der registrerer et unikt ID, der anvendes til at identificere den besøgende. Cookie udløber når browsersessionen afsluttes.

Statistik

Hjemmesiden bruger cookies fra Google Analytics og Google Tag Manager til at måle trafikken på websitet. Cookies udløber inden for 2 år. Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Indstillinger

Hjemmesiden bruger cookies fra Osano til at gemme brugerens cookie-samtykke-tilstand for det aktuelle domæne. Cookie udløber efter 1 år.

 


 

Personoplysninger

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter hjemmesiden indsamles og behandles en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller kunde, øvrig brug af services.

Når du besøger hjemmesiden indsamler og behandler vi typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og cvr-nummer.

Når du handler hos webstrøm, behandles følgende personoplysninger

Formål: Kundeservice (opfølgning på opgaver, statusrapporter) og sende fakturaer.

Hvilke typer personoplysninger behandler vi: Firmaoplysninger som firmanavn, cvr-nr. og adresse samt navn, telefonnr. og e-mail på en eller flere kontaktpersoner i virksomheden.

Vi gemmer disse oplysninger for at kunne holde kontakt med vores kunder, samt sende fakturaer til de virksomheder vi handler med.

Hvor personoplysningerne stammer fra:

Oplysningerne er opgivet af kunderne selv og / eller hentet fra CVR-registret.

Opbevaring af personoplysninger:

Vi opbevarer dine oplysninger i 5 år, medmindre vi stadig har et regelmæssigt kundeforhold. I dette tilfælde vil vi fortsat gemme dine oplysninger.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:

Webstrøm
Risvej 55
8660 Skanderborg
Telefon: 26 83 54 07
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
CVR nr. 39639742

 

Til forsiden